Σκόνη στην ατμόσφαιρα - Πότε υποχωρεί

Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί

και τοπικά μέχρι βόρειοι ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 12 βαθμούς στα παράλια.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις ενώ στην ατμόσφαιρα θα συνεχίσει να παρατηρείται σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ιδιαίτερα αισθητή στα δυτικά παράλια και τα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η σκόνη αναμένεται να υποχωρήσει την Τετάρτη ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το διήμερο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα