Κιλιτσντάρογλου σε Καμμένο:«Έρχομαι… το 2019 να τα πάρω όλα»

Απάντηση στο Μολών Λαβέ του Πάνου Καμμένου έδωσε σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

«Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε ‘Έλα και πάρ’ τα’ (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο

‘Μολών λαβέ’. Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε», δήλωσε ο Κιλιτσντάρογλου.

Ο Κιλιτσντάρογλου επικρίνοντας στη συνέχεια και τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, είπε: Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Δεν προλαβαίνω να πω εγώ μια κουβέντα και απαντάει (ο Ερντογάν). Αλλά για αυτά τα 18 νησιά γιατί δεν λες ούτε μια κουβέντα; Ούτε μία φράση δεν λέει, ούτε μία φράση!Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε ‘Έλα και πάρ’ τα’ (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. (χειροκροτήματα) Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο ‘Μολών λαβέ’. Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε. Μέχρι εδώ! Τελεία! Βάζω τελεία! Από το φόβο του ούτε μια απάντηση δεν μπορεί να δώσει. Πού είναι ότι είσαι ηγέτης του κόσμου; Ότι τους κάνεις όλους και τρέμουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα