Κ.Φασουλιώτης:"Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να έχει πάνω από 20 χιλιάδες κόσμο"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ,Κώστας Φασουλιώτης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το αιώνιο ντέρμπι.

Αναλυτικά:

-Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι που το περιμένει ο κόσμος. Ήταν διαφορετικά τα προηγούμενα χρόνια. Η Ομόνοια φέτος είναι μια αλλαγμένη Ομόνοια. Είναι μια καλύτερη ομάδα, μια ποιοτική ομάδα. Απέναντι στο πιο ποιοτικό ΑΠΟΕΛ των τελευταίων δέκα χρόνων. Είναι το καλύτερο ΑΠΟΕΛ

εδώ και πολλά χρόνια.

-Αρκετοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πρέπει να κατανοήσουν κάποια πράγματα. Αρκετός κόσμος θέλει το θέαμα. Έπαιξε με το Παραλίμνι και μετά έπαιξε μετά από 23 μέρες. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να πετά μια ομάδα. Έχει φέρει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Έχει τρία παιχνίδια στο χέρι. Ο κόσμος δεν θα μείνει ποτέ ικανοποιημένος. Λατρεύουν την ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ έχει πολλά πράγματα να δείξει στη συνέχεια.

-Έπαιξα πολλά ντέρμπι με την Ομόνοια και οι απουσίες δεν παίζουν μπάλα. Ακόμα και αν απουσίαζε ο πιο πολύτιμος παίκτης, είναι τέτοια αυτά τα παιχνίδια γιατί δίνουν εξετάσεις οι ποδοσφαιριστές. Ο Ιωάννου ήταν σε τρομερή κατάσταση, αλλά έτυχε αυτός ο τραυματισμός. Έχει τόσο βάθος στον ΑΠΟΕΛ αφού έχει πετύχει φέτος στον προγραμματισμό.

-Ένα γρήγορο γκολ αλλάζει τα δεδομένα. Είναι δυο πολύ καλές ομάδες και ο κόσμος ελπίζω να ευχαριστηθεί ένα καλό παιχνίδι. Θεωρώ ότι τα μακρά κοντά έγιναν.

-Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να έχει πάνω από 20 χιλιάδες κόσμο. Αυτοί που ορίζουν τις τύχες του ποδοσφαίρου πρέπει να το δουν. Δεν είναι σπόντα, αλλά να μην διώξουμε τον κόσμο από τα γήπεδα. Να μην διαλύσουμε τελείως το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα