Κεντρικές Φυλακές: Βρέθηκαν κινητά και κόλλες Α4 εμποτισμένα με ναρκωτικά

Για ακόμη μία φορά στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν οι Κεντρικές Φυλακές, καθώς σε απροειδοποίητη έρευνα που έγινε από την διεύθυνση του σωφρονιστικού ιδρύματος την περασμένη Κυριακή, εντοπίστηκε  ένα κινητό τηλέφωνο στο κελί κρατούμενου καθώς και τρείς κόλλες Α4 για τις οποίες οι αρχές υποψιάζονται ότι είναι εμποτισμένες με συνθετικά κανναβινοειδή.

Οι κόλλες αυτές είναι μία μέθοδος των κρατουμένων για να κάνουν εισαγωγή και χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που γίνετε λόγος για την τακτική αυτή.

Τον περασμένο Δεκέμβριο αρχιδεσμοφύλακας των

Κεντρικών Φυλακών συνελήφθη από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, όταν στο όχημα του εντοπίστηκαν πέντε τεμάχια λευκού χαρτιού, τα οποία  ήταν εμποτισμένα με ναρκωτικές ουσίες.

Την έρευνα ανέλαβε το ΤΑΕ Λευκωσίας, το οποίο αναμένει τον δειγματολογικό έλεγχο από το χημείο της Δημοκρατίας, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον οι εν λόγω κόλλες που βρέθηκαν στο κελί του κρατούμενου είναι εμποτισμένες με ναρκωτικές ουσίες ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες  το γεγονός που δημιούργησε τις υποψίες στις αρχές για τις εν λόγω A4 κόλλες ήταν ότι, φέρεται να είναι χωρισμένες σε μικρά κουτάκια, πράγμα το οποίο έχουμε ξαναδεί σε αυτές τις περιπτώσεις καθώς οι κρατούμενοι τις κόβουν και τις καπνίζουν.

Διαβάστε ακόμη: Έφοδος Αστυνομίας στις Κεντρικές – Ναρκωτικά και κινητό σε κελί βαρυποινίτη

Υπενθυμίζεται πώς 4 μπάλες γεμάτες με ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα, φέρεται να αποπειράθηκαν να ρίξουν άγνωστοι από έξω εντός των τειχών του σωφρονιστικού ιδρύματος, με στόχο να τα παραλάβουν οι κρατούμενοι.

Τα σχέδια χάλασαν όταν οι δεσμοφύλακες περί τις μία και μισή, το βράδυ αντιλήφθηκαν από τις κάμερες ασφαλείας, ότι οι τέσσερις μπάλες προσγειώθηκαν σε σημείο που εφάπτεται με τα τείχη των Κεντρικών Φυλακών.

Τονίζεται πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εντοπίζονται συνεχώς κινητά και ναρκωτικά εντός των Φυλακών καθώς με εντολή της διεύθυνσης, γίνονται συνεχείς και αιφνιδιαστικοί έλεγχοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κεντρικές Φυλακές, Βρέθηκαν,kentrikes fylakes, vrethikan