Κ.Δημητρίου:"Nα συνεχίσουμε από κει που μείναμε με τον ΑΠΟΕΛ"

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ,Κυριάκος Δημητρίου.Επισήμανε μεταξύ άλλων τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ που έδειξε αντίδραση η ομάδα μετά την ήττα από την Ένωση,ενώ μίλησε και για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Εμείς οφείλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Πήραμε τη νίκη και εφόσον κάναμε το καθήκον μας, το γεγονός ότι ήρθαν αυτά τα απρόσμενα αποτελέσματα, ήταν καλοδεχούμενο. Βλέπουμε την ομάδα μας και όταν έρχονται βολικά αποτελέσματα, είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.

Δεν είναι υπερβολή ότι ήταν τελικός. Για εμάς δεν ήταν ότι καλύτερη η βδομάδα που προηγήθηκε. Ήρθε εκείνο το αποτέλεσμα με το Παραλίμνι και ήταν σημαντικό να δείξουμε αντίδραση.

Αλλάζουμε διοργάνωση και παίζουμε ντέρμπι στο κύπελλο με την ΑΕΛ. Έχουμε ανά 2-3 μέρες απαιτητικά παιχνίδια και πάμε για να συνεχίσουμε από κει που μείναμε με τον ΑΠΟΕΛ.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι αμφίρροπο και η πρόκριση θα κριθεί στα δυο παιχνίδια. Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος για να μας βοηθήσει να βάλουμε τις βάσεις στον επόμενο γύρο.

Για να μιλήσουμε για αγωνιστικά δεδομένα θα πρέπει να περιμένουμε την αυριανή προπόνηση. Επιστρέφει ο Τάντι και περιμένουμε να δούμε τους Γιάννου, Γκαρσία και Άμπραχαμ. Ο Φερνάντεζ έγινε αναγκαστική αλλαγή και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, αν βγάλουμε το δεύτερο μισό με την Ένωση καταφέραμε να έχουμε καλές παρουσίες. Γενικότερα μας ικανοποιήσε πάρα πολύ ο τρόπος που κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ. Δεν μας απείλησε ο αντίπαλος και πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα