Καζαμίας: "Ρέινολντς ή κανένας" (ηχητικό)

Για τις τελευταίες προσπάθειες που κάνει η Νέα Σαλαμίνα για να αποκτήσουν τον Ρέινολντς αναφέρθηκε στο Ράδιο Πρώτο ο Γιώργος Καζαμίας. Δεν προλαβαίνει ο Σανγκόι το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καζαμία στο Ράδιο Πρώτο:

"Οι εμφανίσεις μας αφήνουν ικανοποιημένους, τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο και στα δύο παιχνίδια παρουσιαστήκαμε αρκετά σοβαροί. Τώρα πρέπει να είμαστε δυνατοί και σταθεροί από

το πρώτο λεπτό και να μην περιμένουμε το β' ημίχρονο. Σκοπός μας είναι να κάνουμε μία ισχυρή έδρα, τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν αδύνατοι σε αυτό τον τομέα, πρέπει φέτος να το εκμεταλλευτούμε. Το αρνητικό είναι ότι δεχόμαστε γκολ, το θετικό όμως είναι η αντίδραση και η θέληση στα δύο πρώτα παιχνίδια. Θα ήταν καλύτερα να μην δεχόμασταν γκολ και σε αυτό δουλέψαμε στη διακοπή. Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους οπαδούς μας. Η ομάδα παρά το μικρό δείγμα έχει δείξει ότι είναι ικανή και ανταγωνιστική στη φετινή περίοδο. Όταν πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια, τότε θα έχει και ο κόσμος την όρεξη να πάει στο γήπεδο. Ο Σανγκόι πολύ δύσκολα θα είναι στην αποστολή. Είναι φτιαγμένος για μεγάλα παιχνίδια, θα τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν θα διακινδυνεύσουμε όμως τη συμμετοχή του, δεν θέλουμε να τον θυσιάσουμε και να τον χάσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Υπάρχει πιθανότητα για ακόμη μία προσθήκη μέχρι αύριο, ποδοσφαιριστή με δανεισμό. Αν ευδοκιμήσουν αυτές οι προσπάθειες θα έχουμε ανακοίνωση σήμερα-αύριο. Είχαμε πει για τον Ρέινολντς που αγωνίζεται στον Απόλλωνα, αν δεν τα βρούμε τότε θα μείνουμε με αυτούς που έχουμε στη διάθεση μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα