«Ξεκουράζει παίκτες εν όψει ΑΠΟΕΛ ο Ζιντάν»

Τη Λεβάντε φιλοξενεί το Σάββατο η Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζίον, με τον τεχνικό της ομάδας Ζινεντίν Ζιντάν να ξεκουράζει παίκτες εν όψει ΑΠΟΕΛ. Οι μαδριλένοι θα αντιμετωπίσουν τους γαλαζοκίτρινους την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα των ομίλων και γι’ αυτόν τον λόγο ο Γάλλος τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή κάποιων ποδοσφαιριστών του.

Όπως

αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, Κεϊλορ Νάβας και Κασεμίρο οι οποίοι σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας, αναμένεται να μείνουν εκτός εν όψει Λεβάντε και τη θέση τους να πάρουν οι Κίκο Κασίλιας και Μάρκος Γιορέντε. Τη θέση του τιμωρημένου Μαρσέλο αναμένεται να πάρει ο Θέο Ερνάντες.

Στη μεσαία γραμμή, Τόνι Κρος και Λούκα Μόντριτς, οι οποίοι αγωνίστηκαν στους αγώνες των Εθνικών τους ομάδων, αναμένεται να μείνουν εκτός, αφού ο Ζιντάν δεν θέλει από τώρα να τους φορτώσει με περισσότερα λεπτά στα πόδια.

Το ίδιο ισχύει όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ για τους Μπεντζεμά, Μπεϊλ , Ασένσιο και Ίσκο.

Μια διαφορετική, λοιπόν, ενδεκάδα αναμένεται να παρατάξει το Σάββατο κόντρα στη Λεβάντε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος βλέπει με κάθε σοβαρότητα τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα