Κάτια Ζυγούλη: Φωτογράφηση ως Ιέρεια κάτω από την Ακρόπολη

Δυναμικό comeback κάνει η Κάτια Ζυγούλη, η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια είχε αφοσιωθεί στα τρία της αγγελούδια και στην ανατροφή τους.

Η Κάτια θα συμμετάσχει στο MadWalk, ενώ φωτογραφίζεται, αιθέρια και πανέμορφη κάτω από την Ακρόπολη για το περιοδικό L’ Officiel.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια χαλάρωσα τους εντατικούς ρυθμούς δίνοντας προτεραιότητα στη γέννηση και το μεγάλωμα των παιδιών μου. Κάθε φορά όμως

που κάνω μία καμπάνια ή μία φωτογράφιση το απολαμβάνω.

Προσπαθώ να βρίσκω τον τρόπο να μοιράζω το χρόνο μου ανάμεσα στην οικογένεια αλλά και στις προσωπικές μου ανάγκες», λέει η Κάτια στη συνέντευξή της και παραδέχεται ότι μετά την οικογένειά της, η μόδα είναι κάτι που λατρεύει.

Μιλώντας για το στυλ της, η Κάτια Ζυγούλη δήλωσε λάτρης των 70’s.

«Είμαι λάτρης της δεκαετία των 70's, γιατί είχε ένα ισορροπημένο mix and match – folklore, retro, punk και glam -που δημιουργούσε ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Denim, pastel αποχρώσεις, boho chic φούστες και loose tops είναι οι αγαπημένες καθημερινές μου επιλογές. Γενικά μου αρέσει πολύ το casual chic και ότι με κάνει να νιώθω άνετα με τον εαυτό μoυ και την καθημερινότητα μου», λέει και αποκαλύπτει ποιο είναι το δώρο που της έκανε ο Σάκης Ρουβάς και δεν αποχωρίζεται ποτέ.

«Δεν ξέρω αν είναι fashion item, πάντως δεν αποχωρίζομαι ποτέ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που μου έχει χαρίσει ο Σάκης!», είπε.

ΠΗΓΗ: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα