Δόξα: Νίκη εδώ και τώρα

Βρίσκεται σε δυσχερή θέση και οφείλει να το αντιληφθεί προτού σφυρίξει το… τρένο. Η Δόξα παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και με εφτά παιγνίδια να απομένουν για το τέλος της περιόδου, τα δεδομένα ολοένα και δυσκολεύουν.

Το απόγευμα η προσφυγική ομάδα θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα και άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα προκαλέσει αρνητική εξέλιξη. Το συγκρότημα του Νίκου Ανδρέου καλείται να ξεχάσει το τελευταίο παιγνίδι κόντρα στην Αγία Νάπα, να θυμηθεί το καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον

Οθέλλο και να κάνει… καλό Πάσχα.Δυνατότητες υπάρχουν, φτάνει να κατατεθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιγνιδιού, να διακατέχονται από πάθος και αποτελεσματικότητα. Ταυτόχρονα, απαιτείται αμυντική βελτίωση, προκειμένου να αυξηθούν και οι πιθανότητες της νίκης. Το συγκεκριμένο κομμάτι… πρόδωσε αρκετές φορές την ομάδα, αλλά δεν την παίρνει άλλο.Τελικός και κάλεσμα…Η σημασία του σημερινού αγώνα αποτυπώνεται και μέσα από τις δηλώσεις του Ευαγόρα Χατζηφραγκίσκου. Ο τερματοφύλακας της προσφυγικής ομάδας μίλησε στο επίσημο κανάλι της Δόξας στο youtube και χαρακτήρισε το παιγνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα ως τελικό. Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.Με τις γνωστές απουσίεςΟ Κύπριος τεχνικός κατέστρωσε το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει τους… γνωστούς. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Έκτορ Γκονζάλες, Νοβόα και οι τιμωρημένοι Σιδεράκης και Κάρλος Μάρκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα