Καθοριστικό ντέρμπι στο ΓΣΠ

Καθοριστικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο ΓΣΠ

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν ως τα πρώτα φαβορί για τον τίτλο, όμως, σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαίωσαν κάτι τέτοιο από τη μέχρι σήμερα παρουσία τους. Έστω και αργά και τώρα που ξεκινούν τα δύσκολα, με διαδοχικά ντέρμπι, θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά στη διεκδίκηση των στόχων τους.

Ο ΑΠΟΕΛ

βρίσκεται στην 3η θέση με 35 βαθμούς και ο Απόλλωνας τρεις βαθμούς λιγότερους, ενώ την ίδια στιγμή η πρωτοπόρος Ανόρθωση μετρά 40 βαθμούς και η Ομόνοια 38.

Όπως γίνεται αντιληπτό το σημερινό παιχνίδι αποκτά χαρακτήρα τελικού για τις δυο ομάδες. Είναι ντέρμπι που θα δώσει πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς, κάτι που γνωρίζουν όλοι στις τάξεις των δυο αντιπάλων.

Οι γαλαζοκίτρινοι που θα έχουν στον πάγκο για πρώτη φορά τον Μαρίνο Ουζουνίδη, προέρχονται από δυο γκέλες χωρίς να σκοράρουν, ισοπαλία με Ανόρθωση και ήττα από την ΑΕΚ (1-0), ενώ οι κυανόλευκοι μετρούν τρεις σερί ήττες, από ΑΕΛ, ΕΝΠ και Πάφο.

Το αντίδοτο λοιπόν και των δυο είναι η νίκη στο σημερινό μεγάλο παιχνίδι, το οποίο θα τους βγάλει από την αγωνιστική κρίση και θα τους δώσει τα απαραίτητα «όπλα» για να συνεχίσουν την πορεία τους.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα