Καθοριστικές οι επόμενες ώρες για εξιχνίαση διπλού φόνου

Καθοριστικές θα πρέπει να θεωρούνται οι επόμενες ώρες αναφορικά με την πορεία των ερευνών των ανακριτών για το διπλό φονικό του Στροβόλου. Κλειδί σε αυτό, θεωρείται η γραπτή κατάθεση του 15χρονου γιου του ζεύγους, η οποία και θα δώσει περαιτέρω απαντήσεις στα ερωτήματα των ανακριτών.

Διαβάστε ακόμη: Διπλό φονικό: Στη δημοσιότητα τα ονόματα του ζεύγους

Ήδη οι Αρχές έχουν δώσει απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα και απομένει πλέον σχετική μαρτυρία, που θα «κουμπώσει» τις αναφορές αυτές.

Διαβάστε εδώ: Αστυνομία:Έχουμε 1η

εικόνα για φόνο-Μέχρι απόψε νέα δεδομένα

Περαιτέρω φως θα δώσουν, εξάλλου, και τα αποτελέσματα των επιστημονικών και των άλλων εξετάσεων που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν αναλύσεις σε τεκμήρια που παραλήφθηκαν από την πρώτη ώρα κατά τη διάρκεια της αυτοψίας στη σκηνή.

Διαβάστε εδώ: Ανατομία σε έγκλημα Στροβόλου-"Μένος στη σχέση θύτη-θύματος"

Εντός της μέρας, οι Αρχές δεν αποκλείεται να εκδώσουν εντάλματα σύλληψης, ενώ, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, μέχρι απόψε θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Διαβάστε εδώ: Με αμυντικό τραύμα και οι 2 δολοφονηθέντες-Αιφνίδια επίθεση

Οι ανακριτές σχημάτισαν μια πρώτη εικόνα γύρω απ΄ τις συνθήκες του εγκλήματος, πράγμα που μεταφέρθηκε και σε ανώτατο επίπεδο νωρίς το πρωί της Παρασκευής στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Διαβάστε εδώ: Ελλαδικά ΜΜΕ: Τι λέει η αδερφή του θύματος στον Στρόβολο

Για τη διερεύνηση και εξιχνίαση της υπόθεσης αυτής, υπάρχει εμπλοκή πολυθεματικής ομάδας, αφού κρίνεται και από πλευράς Αστυνομίας ως μια πολύ σοβαρή υπόθεση, με ευαίσθητο περιεχόμενο.

Διαβάστε εδώ: Τα φονικά που σόκαραν το παγκύπριο – Τα σπίτια που ορφάνεψαν

Διαβάστε εδώ: Νέα σύσταση Λοϊζίδου για το διπλό φονικό στον Στρόβολο

Διαβάστε εδώ: Φονικό Στροβόλου: «Μίλησε» η νεκροτομή στο άτυχο ζεύγος

Keywords
Αναζητήσεις
υποθεση διπλού φονου στροβολο
Τυχαία Θέματα