Καθάρισε την Ρέιντζερς ο Άγιαξ - Τριάρα η Σπόρτινγκ στην Άιντραχτ

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς με τη Ρέιντζερς ο Άγιαξ, ο οποίος επικράτησε με το εμφατικό 4-0 και ξεκίνησε με άνετη νίκη την πορεία του στους ομίλους του Champions League.
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Άιντραχτ και επικράτησε με 3-0 στην πρεμιέρα του Champions League.

Ιδανική
εκκίνηση για τον Άγιαξ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League! Ο Αίαντας που δεν δείχνει και ιδιαίτερα… αποδυναμωμένος από τις μπόλικες πωλήσεις, διέλυσε με 4-0 την Ρέιντζερς και μπήκε φορτσάτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το ματς εξελίχθηκε εξ αρχής σε παράσταση για έναν ρόλο, με τους Ολλανδούς να κυριαρχούν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Το προβάδισμα δεν άργησε να έρθει και μόλις στο 17’ ο Μπεργκίς έφτιαξε το 1-0 που πέτυχε ο Άλβαρες, με τον δημιουργό να γίνεται σκόρερ για το 2-0 που ήρθε ένα τέταρτο αργότερα. Πριν καν καταλάβουν οι Σκωτσέζοι από πού τους είχε έρθει, ο Αγιαξ βρήκε στα… καπάκια και τρίτο τέρμα με τον Κουντούς να γράφει το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το παιχνίδι είχε τελειώσει από το πρώτο μέρος, ουσιαστικά, με τους γηπεδούχους να κατεβάζουν ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο. Κάτι που θέλησε η Ρέιντζερς να εκμεταλλευτεί, παίζοντας στην κόντρα και βρήκε γκολ με τον Μπάρισιτς στο 70’ για να μειώσει και να αναπτερώσει τις ελπίδες της. Ωστόσο, μετά τον έλεγχο του VAR το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ. Κάτι που… πείσμωσε τον Άγιαξ, οι παίκτες του οποίου έβρισκαν φάση όποτε ήθελαν και ο Μπεργκβάιν στο 80ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, για το τελικό 4-0.

Η Σπόρτινγκ έψαχνε την πρώτη νίκη της επί γερμανικού εδάφους και τελικά αυτή ήρθε με εμφατικό τρόπο, χάρη στο 3-0 επί της Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη για την πρεμιέρα του 4ου ομίλου του Champions League.

Ο αγώνας ήταν πολύ πιο ισορροπημένος στο 1ο ημίχρονο από αυτό που φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι Γερμανοί ήταν ανταγωνιστικοί, είχαν περισσότερες προσπάθειες γκολ έστω κι αν η μπάλα ήταν περισσότερο χρόνο στα πόδια των "λιονταριών".

Στο 2ο ημίχρονο, οι παίκτες του Ρούμπεν Αμορίμ βελτίωσαν τις συνεργασίες τους στο γήπεδο των Γερμανών και είδαν αποτελέσματα πρώτα στο 65ο λεπτό, όταν ο Μάρκους Έντουαρντς ολοκλήρωσε μία ομαδική προσπάθεια με τη βοήθεια τύχης, λόγω κόντρας στον Ερίκ Εμπίμπ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Άγγλος βγήκε στην κόντρα, έψαξε το σουτ, αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε στον Τρινκάο, που με πλασέ έκανε το 2-0.

Οι αποσβολωμένοι Γερμανοί δεν αντέδρασαν στις επιθέσεις τους και στο 82' ήταν η σειρά του Νούνο Σάντος να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και να ολοκληρώσει το θρίαμβο της ομάδας του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, που έμεινε στον πάγκο και δεν έκανε ντεμπούτο στην διοργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καθάρισε, Ρέιντζερς, Άγιαξ,katharise, reintzers, agiax