Τόμας: «Αναλύσαμε την Ομόνοια, με συμβούλεψε ο Ατιέμγουεν»

Ο τεχνικός της Σέριφ Τίρασπολ, Στιέπαν Τόμας, μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι σημαντικές τοποθετήσεις:

«Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά γιατί θα ακολουθήσουν δύσκολα παιχνίδια με Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης στο ΓΣΠ. Αναλύσαμε πολύ καλά την Ομόνοια,

είδαμε τα δύο παιχνίδια της στην Ευρώπη απέναντι στην Γάνδη, που έπαιξε πολύ καλά, αλλά και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Παίζουν με ένα σύστημα 3-5-2 και πιστεύω ότι και αύριο έτσι θα παραταχθούν. Έχει τεχνικούς, καλούς παίκτες με εμπειρία. Αρνητικό στοιχείο για τον αντίπαλο ότι πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί ο Κακουλλής, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας καλός επιθετικός».

-Για τον Ιγιάγι Ατιέμγουεν, που αγωνίστηκε πέρσι στην Ομόνοια και πλέον αγωνίζεται στην Σέριφ, και το τι συμβούλεψε τον προπονητή και τους συμπαίκτες του: «Με συμβούλεψε και μου έδωσε κάποιες πληροφορίες για τον τρόπο που παίζει η Ομόνοια, για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Δεν θα είναι έκπληξη για εμάς η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της Ομόνοιας. Είμαστε προετοιμασμένοι και θέλουμε να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τόμας, Αναλύσαμε, Ομόνοια, Ατιέμγουεν,tomas, analysame, omonoia, atiemgouen