Κατέθεσε πρόταση και περιμένει

Η μετεγγραφική περίοδος εκπνέει το βράδυ της Δευτέρας και ως εκ τούτου η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι καθοριστική για την Ανόρθωση. Η «Κυρία» χρειάζεται ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσης προκειμένου να ολοκληρώσει τον –αρχικό- μετεγγραφικό της σχεδιασμό και κινείται προς σ’ αυτήν την κατεύθυνση .

Η ομάδα της Αμμοχώστου όχι απλά κατέληξε στον εκλεκτό, αλλά του κατέθεσε και πρόταση. Η διοίκηση δεν έδωσε κάποιο τελεσίγραφο και θα περιμένει τον ποδοσφαιριστή μέχρι τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου. Όμως, θεωρείται δεδομένο ότι θα κοιτάζει και σε άλλες περιπτώσεις προκειμένου

να είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει τις εναλλακτικές λύσεις στο ενδεχόμενο που δεν προχωρήσει με τον … πρώτο στόχο.

Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες, η Ανόρθωση δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ακόμα μια προσθήκη. Εάν και εφόσον προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα και φτηνή περίπτωση. Σχεδόν πάντοτε στις μετεγγραφικές περιόδους προτείνονται ή παρουσιάζονται καλοί ποδοσφαιριστές , οι οποίοι συμβιβάζονται με χαμηλότερους μισθούς προκειμένου να μην… ενταχθούν στο ταμείο ανεργείας.

Στο γεγονός αυτό ποντάρει η Ανόρθωση και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψει διπλή μετεγγραφική ενίσχυση μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα