Κατεχόμενα: Μηνύματα υποστήριξης της τουρκικής εισβολής στη Συρία

Μηνύματα υποστήριξης της τουρκικής εισβολής στη Συρία στέλνουν διάφοροι «κυβερνητικοί αξιωματούχοι» του ψευδοκράτους και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ έγραψε: «Ο τουρκοκυπριακός λαός, όπως πάντα είναι στο πλευρό της Τουρκίας. Οι προσευχές μας είναι για τον στρατό μας και τα μεχμετζίκ μας».

Από την πλευρά του, ο λεγόμενος «υπουργός Εξωτερικών» του ψευδοκράτους, Κουντρέτ Οζερσάι, ανέφερε ότι υποστηρίζει τη στρατιωτική επιχείρηση (σ.σ εισβολή) «Πηγή Ειρήνης», η οποία καταδεικνύει τον δείκτη σταθερότητας που διαδραματίζει

η Τουρκία στην εξωτερική πολιτική.  

Ο λεγόμενος «Αντιπρόεδρος της βουλής» του ψευδοκράτους, Ζόρλου Τόρε ευχήθηκε στα μεχμετζίκ να νικήσουν στην επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης». «Ευχόμαστε ο Παντοδύναμος Αλλάχ να σταθεί διπλά στο έθνος και τον στρατό μας. Οι επικεφαλής της τρομοκρατίας και οι εχθροί του τουρκικού έθνους θα πρέπει να συνθλίβονται παντού. Η ισχυρή Τουρκία είναι το κλειδί για την ειρήνη παντού», ανέφερε.

Την ίδια ώρα, Τ/κ πολίτες εκφράζουν τις ευχές και την υποστήριξή τους στον τουρκικό στρατό, αναρτώντας σημαίες του Αττίλα και του ψευδοκράτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα