Καταγγέλνει την ΑΗΚ για ζημιογόνα γραφειοκρατία η G & P Lazarou

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Διευθύνων Σύμβουλός της κτηματομεσιτικής εταιρείας G &P Lazarou,  Πέτρος Λαζάρου με την οποία καταγγέλλει με έντονο τρόπο ζητήματα γραφειοκρατία εκ μέρους της ΑΗΚ τα οποία προκαλούν, σύμφωνα με τον ίδιο, τεράστια οικονομική ζημιά τόσο προς την εταιρεία του όσο και την οικονομία γενικότερα.

Στη σχετική επιστολή που κοινοποιήθηκε αυτές τις μέρες προς τον Γενικό ελεγκτή, Γενικό διευθυντή Αρχής Ηλεκτρισμού,

Υπουργό εμπορίου και βιομηχανίας, Επίτροπο διοίκησης, Αρχηγούς κομμάτων  και Υποψήφιους προέδρους, ο κ. Λαζάρου  αναφέρει τα ακόλουθα:

«Αγόρασα πριν από ένα χρόνο ακριβώς ένα κτήμα στα Λατσιά από την εταιρεία VASSOS MARKIDES ESTATES LTD για το ποσό των 3500000 πλέον ΦΠΑ, με σκοπό να το διαχωρίσω σε οικόπεδα. Μετά από ένα χρόνο ταλαιπωριών, έκανα αίτηση πριν από 4 μήνες στην ηλεκτρική που είναι μονοπώλιο να μου εκδώσει τους όρους και να πληρώσω ποσό περισσότερων 70,000 ευρώ για να ηλεκτροδοτηθούν τα οικόπεδα μου.

Παρ΄όλες τις πιέσεις μου τις παραινέσεις μου και τα παρακάλια, πληροφορήθηκα από τον κ. Θ.A  (Τμήμα Μελετών και Ανάπτυξης Δικτύων ΑΗΚ), ότι δεν ξέρει, δεν μπορεί και δεν πρόκειται να μου πει πότε θα είναι έτοιμος για να πληρώσω.

Εντωμεταξύ, εγώ έχω πωλήσει τα μισά οικόπεδα και δεν έχω πάρει το λαβήν μου γιατί με καθυστερεί η ηλεκτρική στο να αποπερατώσω τις εργασίες μου. Συνεχίζω επίσης να πληρώνω τόκο από 3% που ήταν αρχικά στο 6% σήμερα, με συνέπεια να καταστρέφομαι οικονομικά.

Ζητώ από εσάς όπως μεριμνήσετε για τη δική μου περίπτωση αλλά και γενικότερα για τη κτηματαγορά και την οικονομία όπως μεσολαβήσατε να εξευρεθούν τρόποι αποφυγής της γραφειοκρατίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταγγέλνει, ΑΗΚ, P Lazarou,katangelnei, aik, P Lazarou