Καταγγελίες σε βάρος της ΠΑΣΥΔΥ για αδιαφάνεια

Καταγγελίες που αφορούν κυρίως αδιαφανής διαδικασίες σε βάρος της ΠΑΣΥΔΥ και πιο συγκεκριμένα του ΓΓ της συντεχνίας Γλαύκου Χατζηπέτρου, διατύπωσε ο προσωρινός πρόεδρος της νεοϊδρυθείσας ανεξάρτητης συντεχνίας των δημοσίων υπαλλήλων, Γιώργος Χωρατάς.

Υποστήριξε ότι τα μέλη της Γραμματείας της ΠΑΣΥΔΥ, λαμβάνουν δεύτερο, συγκαλυμμένο μισθό από την ΠΑΣΥΔΥ, εκτός από αυτόν που παίρνουν ως δημόσιοι υπάλληλοι.

Μέλος της Γραμματείας, μιλώντας στο SigmaLive, είπε ότι κάτι

τέτοιο δεν ισχύει. Αυτό που συμβαίνει είπε, είναι ότι τρία μέλη της Γραμματείας, παίρνουν επιδόματα προκειμένου να καλύπτουν διάφορα συνδικαλιστικά καθήκοντα, όπως για παράδειγμα οδοιπορικά, καθώς χρησιμοποιούν το δικό τους όχημα. Αυτά είπε, γίνονται κατόπιν έγκρισης των σχετικών οργάνων.

Ο Γιώργος Χωραττάς, έκανε επίσης λόγο και για αδιαφάνεια σε ότι αφορά τις προσλήψεις και αναφέρθηκε στην πρόσληψη οικονομικού διευθυντή ο οποίος σήμερα είναι γαμπρός του Γλαύκου Χατζηπέτρου.

Η εξήγηση που δίνει η πλευρά της ΠΑΣΥΔΥ, είναι ότι ο προσληφθείς είχε όλα τα απαιτούμενα προσόντα, ενώ το χρονικό διάστημα της πρόσληψης, δεν ήταν γαμπρός του Γλαύκου Χατζηπέτρου αλλά διατηρούσε δεσμό με την κόρη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα