ΑΠΟΕΛ: Δύσκολα για φορ, σκέψεις ξανά για επιτελικό

Μπορεί η προσοχή στον Αρχάγγελο να είναι στραμμένη στον σημερινό (19:00) επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, αλλά, το ενδιαφέρον των φίλων του ΑΠΟΕΛ είναι «καρφωμένο» στον προγραμματισμό.

Την δεδομένη στιγμή, τα πράγματα όσον αφορά τη τρίτη προσθήκη που επιθυμεί ο Τόρστεν Φινκ και αφορά επιθετικό, είναι στάσιμα. Όπως αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα «Σ», χθες έχει απορριφθεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, που είχε

αξιολογηθεί θετικά από τον Γερμανό τεχνικό, για καθαρά για διαδικαστικούς λόγους.Όπως είναι φυσιολογικό, πλέον ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αφού απομένουν μόλις τέσσερις ημέρες μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου. Με τα στοιχεία που ψάχνει ο κ. Φινκ, δηλαδή να είναι νεαρός κάτω των 30 ετών, να είναι Ευρωπαίος, να βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση και να έχει επαφή με τα αντίπαλα δίκτια, είναι λογικό ότι είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί ο εκλεκτός και ειδικά με δεδομένο ότι διανύουμε ήδη την 28η Ιανουαρίου.

Πλέον υπάρχουν σκέψεις το ενδιαφέρον να στραφεί ξανά σε επιτελικό μέσο, αφού υπάρχουν στο τραπέζι κάποιες ενδιαφέρον περιπτώσεις. Βεβαίως και σε αυτή την περίπτωση, τα πράγματα είναι δύσκολα, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται εάν δεν προκύψει κάτι μέχρι αύριο, οι «γαλαζοκίτρινοι» να συμβιβαστούν με τις δύο προσθήκες που έχουν γίνει (Λάνινγκ, Νάφιου).Πέραν την ενίσχυσης, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται σε στάση αναμονής για τον ποδοσφαιριστή που θα αποχωρήσει από τον Αρχάγγελο, μετά την απόκτηση Λάνινγκ. Έχει ενημερωθεί ο εκπρόσωπος του Παπάζογλου ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και αυτό που απομένει είναι9 να βρεθεί η κοινή συνισταμένη μεταξύ των δύο πλευρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα