Καταγγελίες για κακοτεχνίες στο αποχετευτικό του Αυγόρου

Καταγγελίες για την καθίζηση στους δρόμους του Αυγόρου εξαιτίας των έργων του αποχετευτικού συστήματος και των κακοτεχνιών από τους εργολάβους λέχθηκαν ενώπιον της Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και κάτι» ο πρόεδρος του συμβουλίου αποχετεύσεων Κοκκινοχωριών, Αντρέας Καραγιάννης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, διευκρινίζοντας πως «πρόκειται για κακοτεχνίες του εργολάβου. Η απαράδεχτη κατάσταση επικρατεί και στην Δερύνεια καθώς επίσης και σε άλλες κοινότητες».

Όπως

αναφέρει «οι μεγάλες εταιρείες που ανέλαβαν τα έργα, τα δίνουν σε υπεργολαβίες» και πρόσθεσε πως η ρίζα του προβλήματος ουσιαστικά ξεκινά από αυτό.

Παρέμβαση στο ζήτημα, έκανε ο κοινοτάρχης του Αυγόρου, Παναγιώτης Μιχαήλας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως «ευθύνη φέρει το τμήμα Υδάτων με τον εργολάβο που υπέγραψαν τα σχετικά συμβόλαια αλλά και οι αρμόδιοι για τα δημόσια έργα».

Tέλος, τόνισε, πως ουδεμία σχέση με την κατάσταση που επικρατεί δεν έχουν οι υπεργολάβοι και υπογράμμισε πως η διακίνηση στους δρόμους γίνεται μετ' εμποδίων.

Σημειώνεται πως το θέμα ανέλαβε τριμελείς επιτροπή η οποία θα αποκόψει λεφτά από τους εργολάβους.

Keywords
Τυχαία Θέματα