Καταγγελία ΠΑΣΥΝΟ:Ο κος Καροτσάκης απείλησε μέλος του διοικητικού συμβουλίου

Σε καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΣΥΝΟ, Θεόδωρος Πετέλης, στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», σχετικά με την εγκύκλιο που στάλθηκε στους νοσηλευτές από τον  Διευθυντή της Περιφέρειας Λάρνακας-Αμμοχώστου του ΟΚΥΠΥ, Γιώργο Καροτσάκη.

Συγκεκριμένα ο κος Πετέλης  ανέφερε πως «χθες ενημερωθήκαμε για την επιστολή του κ. Καροτσάκη ότι όσοι δεν φέρουν τον προστατευτικό εξοπλισμό τότε θα απομακρύνονται και μάλιστα άνευ απολαβών. Την οδηγία εξέδωσε μόνος του

χωρίς να γνωρίζει ο ΟΚΥΠΥ ότι θα εκδοθεί και χωρίς να ακολουθηθεί από όλους. Ο καθένας στο ΟΚΥΠΥ πράττει όπως θέλει».

Διαβάστε: Καταγγελίες ΠΑΣΥΚΙ: Ο ΟκΥΠΥ δεν πληρώνει λειτουργούς που είναι σε καραντίνα

Πρόσθεσε πως, «σήμερα ενημερωθήκαμε ότι ο κος Καροτσάκης κάλεσε στο τηλέφωνο μέλος τους διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΣΥΝΟ για να τον απειλήσει για όσα είδαν την δημοσιότητα και τα όσα κακίσαμε εμείς ως ΠΑΣΥΝΟ.Αυτό που λέμε είναι ότι χάσαμε την εμπιστοσύνη μας σ΄αυτούς τους Διευθυντές. Οι ηγέτες πρέπει να εμπνέουν και να καθοδηγούν και όχι να φορτώνουν τα δικά τους ελλείμματα και παραλείψεις στους επαγγελματίες υγείας"

Σε παρέμβασή του ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, μέσω γραπτής του δήλωση ανέφερε πως δεν υιοθετεί το περιεχόμενο της επιστολής του Εκτελεστικού Διευθυντή της Περιφέρειας Λάρνακας-Αμμοχώστου του ΟΚΥπΥ.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα