Καταγγελία ΟΠΑΚ εναντίον γιατρού για ιατρική αμέλεια

Σε δεύτερη καταγγελία εναντίον συγκεκριμένου γιατρού στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, προχώρησε η Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (ΟΠΑΚ).

Ερωτηθείς για το θέμα, μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Συμμαχίας για την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ο Πρόεδρος της ΟΠΑΚ Δημήτρης Λαμπριανίδης, είπε ότι για δεύτερη φορά έλαβε ενυπόγραφη καταγγελία εναντίον συγκεκριμένου γιατρού στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, τόσο για τον τρόπο συμπεριφοράς του, αλλά και για την κακή ποιότητα υπηρεσιών που

παρέχει.

«Έχουμε κάνει την πρώτη καταγγελία το περασμένο καλοκαίρι. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας και έχουμε προχωρήσει με δεύτερη καταγγελία και αυτή είναι πολύ χειρότερο από την πρώτη, αφού ο ασθενής, όπως ισχυρίζεται στην καταγγελία του, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εδώ και μήνες λόγω ιατρικής αμέλειας», ανέφερε ο κ. Λαμπριανίδης.

Όπως είπε, «ο συγκεκριμένος γιατρός, στο παρελθόν έχει καταγγελθεί -προφορικά τουλάχιστον- αρκετές φορές από μέλη μας, έχουμε μεταφέρει τα παράπονα στους αρμόδιους, αλλά φαίνεται ότι αυτό το δημοσιοϋπαλληλικό καθεστώς, επιτρέπει σε κάποιους να κάνουν κατάχρηση της δουλειάς τους εις βάρος των ασθενών αλλά και των πολλών ικανών και υπεύθυνων γιατρών στον δημόσιο τομέα».

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα