Καταλονία: Ο Μαρκ Μάρκεθ στην pole position

Στον εντός έδρας αγώνα για τον ίδιο, ο Μαρκ Μάρκεθ πέτυχε έναν εκπληκτικό χρόνο και πήρε την pole position. Δεύτερος ο Λορένθο, τρίτος ο Πεντρόσα, που συμπλήρωσε το ισπανικό «βάθρο».

Ξεκίνησε το τριήμερό του με τον καλύτερο των τρόπων: πριν από δύο ημέρες η Honda ανακοίνωσε πως ο Μαρκ Μάρκεθ θα συνεχίσει μαζί τους για ακόμα μία διετία- μέχρι και το τέλος του 2018, δηλαδή. Κάπως έτσι, ο 23χρονος Ισπανός πήρε- απ' ό,τι φαίνεται- την απαραίτητη ώθηση και σημείωσε νέο ρεκόρ γύρου στην πίστα

της Βαρκελώνης με φυσικό «επακόλουθο» να πάρει την pole position.

Πολύ πίσω (σχεδόν μισό δευτερόλεπτο) από τον απλησίαστο Μαρκ, ο Χόρχε Λορένθο με τη Yamaha του σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, ενώ ο Ντάνι Πεντρόσα μπήκε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης (3ος).

Ο Μπαρμπερά τρέλανε εαυτόν και, κυρίως, αλλήλους και ήρθε 4ος, ενώ ο Βαλεντίνο Ρόσι έκανε μετρίως μέτριες κατατακτήριες (5ος). Βινιάλες, Κράτσλοου, Ιανόνε, Πετρούτσι και Ντοβιτσιόζο συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα του αυριανού αγώνα, ο οποίος...

Ο οποίος φαίνεται πως θα είναι ενδοϊσπανική υπόθεση: ο Μαρκ έδειξε πολύ δυνατός στην Καταλονία, ο Λορένθο είναι σταθερά καλός παντού, ενώ για πρώτη φορά φέτος ο Ντάνι Πεντρόσα φαντάζει ικανός για την καρό σημαία.

Keywords
Τυχαία Θέματα