Καταλά: «Να κάνουμε αυτοκριτική, στο ποδόσφαιρο τα λάθη πληρώνονται»

Απογοητευμένος μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ με 2-1 στις καθυστερήσεις, ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά, παραχώρησε δηλώσεις μετά το παιχνίδι στην Αρένα.

Αναλυτικά:

«Νιώθω απογοητευμένος. Από την αρχή δείξαμε πόσο θέλαμε τη νίκη. Χάσαμε ένα ματς με τον τρόπο που το χάσαμε. Τέτοια ματς αν δεν μπορείς να τα κερδίζεις, δεν γίνεται να δέχεσαι γκολ στη τελευταία φάση.

Αν θέλουμε να πάμε στην κορυφή οφείλουμε να μην δεχόμαστε γκολ με τέτοιο τρόπο. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Μπορούσαμε να σκοράρουμε ένα 2ο γκολ και δεν το πράξαμε. Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό σήμερα. Και πάλι είμαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος.

Είχαμε ευκαιρίες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πληρώνεις τα λάθη σου. Παράδειγμα τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Δεν ήταν ίδια εμφάνιση όπως με την Ανόρθωση αλλά και πάλι είχαμε καλή απόδοση. Σε τέτοιους αγώνες είχαμε ευκαιρίες. Να δείξουμε την αποφασιστικότητα, ότι ποτέ δεν τα παρατάμε. Είμαστε ακόμα εδώ. Σήμερα επικρατεί απογοήτευση, αλλά από αύριο να δείξουμε περισσότερη ενέργεια. Απομένουν 8 ματς και είμαστε ακόμη εδώ.

Δεν θεωρώ ότι ήταν θέμα τύχης, δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Είχαμε ευκαιρίες στο τέλος. Στο πρώτο γκολ γλίστρησε ο παίκτης, στο 2ο όμως ήταν θέμα συγκέντρωσης. Κάνεις φάουλ σε εκείνο το σημείο και δεν αντιδράσαμε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις μας και πρέπει να βελτιωθούμε και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι περισσότερο θέμα τύχης. Σήμερα μας άξιζε η νίκη. Δεν θα ήταν άσχημο ακόμη και σε μια τέτοια βραδιά να φεύγαμε τουλάχιστον με την ισοπαλία.

Δεν μένουμε άλλο σε αυτό. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Εμείς πιστεύουμε για όλα. Ήταν απίστευτη σήμερα η ατμόσφαιρα. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ήθελε να κερδίσουμε. Υπάρχουν ακόμη 8 ματς, κλειστά παιχνίδια. Θα είμαστε εκεί εμείς. Θέλουμε να έχουμε αυτή την συμπαράσταση. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς, τους ζητώ να είναι στο πλευρό μας στα ματς που απομένουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα