Καταλά: Μίλησε για τον αυριανό αγώνα αλλά και για την επίσκεψη του Κίρζη

Ο Νταβίντ Καταλά μίλησε στα ΜΜΕ για το αυριανό παιχνίδι του Απόλλωνα με τη Βαντούζ στο ΓΣΠ. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Χάμπος Κυριάκου.

Το SPORTIME ήταν εκεί και σας μετέφερε όλα όσα ειπώθηκαν από τον Ισπανό προπονητή:

Για την επίσκεψη Κίρζη στο Κολόσσι: «Η παρουσία του ήταν θετική. Οι συζητήσεις που είχαμε μαζί του ήταν κάτι θετικό. Ξέρουμε που βρισκόμαστε, αντιλαμβανόμαστε τις σκέψεις του κόσμου. Συζητήσαμε

με τους παίκτες τις προηγούμενες ημέρες για να βελτιωθούμε».

Για τα αγωνιστικά και τη σημαντικότητα του αγώνα: «Εκτός από το Φιλιώτη, όλοι είναι παρών. Είναι διαθέσιμοι. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον αυριανό αγώνα για να βρούμε την αυτοπεποίθηση μας. Θα φύγει και η Ευρώπη από τη μέση. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον αγώνα για την αντεπίθεσή μας».

«Ο αυριανός αγώνας και η νίκη είναι θέμα τιμής. Θέλουμε να βρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να πάρουμε ώθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας».

Πρώτη τοποθέτηση Καταλά: «Καλησπέρα. Δυστυχώς είναι ο τελευταίος μας αγώνας στην Ευρώπη. Είχαμε απαιτήσεις όμως δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να παρουσιάστουμε σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα