Παλιούρας: «Είναι κρίμα για τους ελάχιστους ηλίθιους...»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ».

Το αγωνιστικό πρόβλημα που έρχεται για τον Μπεργκ!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη θέση στο πρωτάθλημα: «Βλέπαμε συνεχώς πρόοδο στην ομάδα μας. Φέτος έχουμε κάνει εξαιρετική αρχή, σε όλους τους τομείς από την προετοιμασία μας. Έγινε στελέχωση με καλές μεταγραφές και επιτελείο. Εξαιρετικό το προπονητικό τιμ.

Οι αλλαγές και ο κορμός μας οδηγούν σε αυτή τη θέση, όμως παραμένουμε προσγειωμένοι ως ομάδα, καθώς έχουμε μπόλικο «δρόμο» μπροστά μας».

Για την ΑΕΛ: «Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς, όλα έχουν απαιτήσεις. Δυσκολευτήκαμε με τη Νέα Σαλαμίνα, όμως φάνηκε πως ήμασταν ουσιαστικοί και πήραμε τη νίκη. Η ΑΕΛ ανεβαίνει, δεν έχει καμία σχέση με το σύνολο των πρώτων αγωνιστικών. Χρειάζεται μελέτη και προετοιμασία, γιατί η ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε είναι σε διαρκή άνοδο».

Για τους τραυματίες: «Σίγουρος απών ο Ζάιρο θα επιστρέψει μετά τη διακοπή, όπως και ο Ντάγκομιρ, πηγαίνει αρκετά καλά ο Μπεσάρ θα προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Να σημειώσουμε πως λόγω καρτών εκτός και ο Κβίντα, που θα παίξει με την Ανόρθωση. Οι απουσίες ευελπιστώ πως δε θα επηρεάσουν καθώς είχαμε προβλήματα και σε άλλες δοκιμασίες όμως πήραμε τις νίκες. Θα κάνει ο προπονητής τις κατάλληλες επιλογές, καθώς διαθέτουμε βάθος πάγκου».

Για τον κόσμο: «Βλέπουμε συνεχώς κίνηση, υπάρχει συγκράτηση στον ενθουσιασμό, γιατί προβληματίζεται ο κόσμος με όσα συμβαίνουν. Οι φίλοι μας θα φωνάξουν υπέρ της ομάδας πάντοτε σε κόσμια πλαίσια. Είναι κρίμα για τους ελάχιστους ηλίθιους να στερείται ο κόσμος την ομάδα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα