Κατακραυγή στον Καλάμπρια που γιόρτασε τα γενέθλιά του μετά την πεντάρα

Ο Νταβίντε Καλάμπρια γιόρτασε τα 23α γενέθλιά του την ίδια ημέρα που η Μίλαν υπέστη ντροπιαστική ήττα με 5-0 από την Αταλάντα και προκάλεσε σεισμό στα social media, με αποτέλεσμα να απολογηθεί.

Στις 6 Δεκεμβρίου ο Νταβίντε Καλάμπρια έκλεισε τα 23 του χρόνια όμως εκείνος επέλεξε να μεταθέσει τη γιορτή προς το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή (22/12) προκειμένου να έχει ολοκληρώσει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2019.

Θεωρητικά έπραξε ορθά, όμως στην πράξη

η επιλογή του αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από ατυχής αφού το μεσημέρι της Κυριακής η Μίλαν υπέστη την πιο βαριά ήττα της τα τελευταία 21 χρόνια, χάνοντας με 5-0 στην έδρα της Αταλάντα, και εκείνος βρέθηκε να διασκεδάζει λίγες ώρες αργότερα.

Στην εποχή των social media τίποτα δεν μένει κρυφό και έτσι κάποια videos από το πάρτι ανέβηκαν στο διαδίκτυο, με τους οπαδούς να εξοργίζονται από τον νεαρό δεξιό φουλ μπακ των ροσονέρι και τον ίδιο να υποχρεώνεται να δώσει εξηγήσεις μέσω μακροσκελούς ανάρτησής του στο Instagram.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη και ζητώ συγγνώμη από όσους προσέβαλα άθελά μου, αλλά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.

Το πάρτι είχε οργανωθεί πολύ καιρό πριν. Τα γενέθλιά μου είναι στις 6 Δεκεμβρίου αλλά αποφάσισα να οργανώσω μία γιορτή για τις 22 Δεκεμβρίου όταν και αρχίζει η χειμωνιάτικη διακοπή ώστε να μην επηρεαστούν οι προπονήσεις μου (επειδή κάποιοι μιλούν για μη επαγγελματισμό).

Ουδείς μπορούσε να προβλέψει τέτοια ήττα. Πέρα από παίκτης, είμαι και άνθρωπος πάνω απ' όλα και στοιχηματίζω και ξέρω πως όλοι θα ήθελαν να ξεδώσουν και να προσπαθήσουν να περάσουν καλά με τους φίλους τους και τους συγγενείς τους για να τους ανεβάσουν λίγο το ηθικό.

Όσοι είναι σε αυτόν τον χώρο ξέρουν πως ανεξάρτητα από αυτά που δείχνουν τα videos –ευτυχία και διασκέδαση– ουδείς ξέρει πως αισθάνεται ένας παίκτης όταν ένας τόσο μεγάλος σύλλογος περνάει μία τόσο δύσκολη φάση.

Οπότε ας είμαστε λογικοί και ας κατανοούμε τον άλλο. Τέλος, θέλω να υπογραμμίσω –από τη στιγμή που κάποιος αμφισβήτησε την αφοσίωσή μου σε αυτή τη φανέλα– πως ουδείς είναι περισσότερο Μιλανίστα από μένα.

Έχω περάσει τόσα χρόνια σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια και είναι δύσκολο να βρω αυτό το δέσιμο κάπου αλλού. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Καλάμπρια.

πηγή:sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα