Νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Παναγιώτη–Σήμερα το τελευταίο αντίο

Νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 21χρονου Παναγιώτη Παναγιώτου θα διενεργηθεί σήμερα, Τρίτη (24/12), από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους. 

Ο άτυχος Παναγιώτης έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής, όταν ο ίδιος και ένας 20χρονος έφυγαν από εξοχικό στην Αγία Ειρήνη Κανναβιών και πήγαιναν προς Κυπερούντα, ενώ δεν απαντούσαν στις κλήσεις των φίλων τους. 

Έγινε περιπολία από τον τοπικό σταθμό Κακοπετριάς και εντοπίστηκαν σε γκρεμό περίπου 190 μέτρων, στις 20.30. Οι δυο επιβαίνοντες ήταν εκτός του αυτοκινήτου.

Ο 20χρονος ανταποκρινόταν, σε αντίθεση με τον 21χρονο. Κλήθηκε

ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική και διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 21χρονου.

Η κατάσταση της υγείας του 20χρονου είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Τον ανθρώπινο παράγοντα, εξάλλου, φωτογράφισε ως αιτία του νέου θανατηφόρου ο Διευθυντής του Αρχηγείου, Γιαννάκης Γεωργίου.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου έγινε κακός υπολογισμός του δρόμου, όπως φαίνεται, και δεν εκτίμησαν σωστά οι νεαροί τη στροφή. Ενδεχομένως να έγινε και κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Διευθυντή.

Σήμερα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη, στον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά, στις 15:00 το μεσημέρι. 

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια ενώ θα γίνονται εισφορές για το φιλανθρωπικό έργο του ιερού Ναού και στον Σύνδεσμο Ελπίδα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα