Καταιγιστική ήταν και πάλι η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ   0-12 (0-8)

Καταιγιστική ήταν και πάλι η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου η  οποία μετά από εκπληκτική εμφάνιση κατάφερε να κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με το ευρύ 12-0.

Ήδη με την έναρξη του αγώνα η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανείς και οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου απόλυτα συγκεντρωμένες κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ αμέσως από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και πολύ γρήγορα έγιναν τα αφεντικά του παιγνιδιού.

Οι

αντίπαλοι παρά το γεγονός ότι έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν είχαν τις δυνατότητες να το πράξουν αφού οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου είχαν για όλα τις λύσεις .

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το ευρύ 8-0 για το Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο φύλαξε δυνάμεις στο Β μέρος σημειώνοντας όμως ακόμα 4 τέρματα διευρύνοντας ακόμη περισσότερο την διαφορά. 

Σίγουρα στο παιγνίδι υπήρξε σημαντική διαφορά στην δυναμικότητα τω ομάδων όμως πιστεύουμε ακράδαντα πως με την πάροδο του χρόνου και οι παίκτριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου θα έχουν τις δικές τους πιθανότητες για ανέβασμα και καλύτερες εμφανίσεις.

Από την άλλη η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου έδειξε να …κατέχει ιδιαίτερα καλά το αντικείμενο του ποδοσφαίρου σάλας και με την δεύτερη συνεχόμενη της νίκη και μάλιστα με τον τρόπο που ήρθε σίγουρα αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον φετινό τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα