Καρέ καρέ καταδρομική «έφοδος» σε ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Κύπρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντός ενός ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού στην Κύπρο κατάφεραν να τρυπώσουν κρυφά δυο ξένοι ακτιβιστές-youtubers , όπου μοιράστηκαν στην συνέχεια την εμπειρία τους με χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου. Από τα πλάνα φαίνεται να είναι ο παλιός ηλεκτροπαραγωγικός σταθμός της Μονής όπου ναι μεν έχει εγκαταλειφθεί ωστόσο κάποια μηχανήματα, όπως κάμερες φαίνεται να βρίσκονται ακόμα σε λειτουργία και ο χώρος είναι εργοτάξιο.

Από τα πλάνα που ανέβηκαν σε κανάλι στο youtube

πριν από ένα μήνα, αρχικά οι δυο φίλοι «έδρασαν»  αρχικά νύχτα και μπήκαν κάτω από περιφραγμένο χώρο. Αφού έκαναν μια βόλτα στις εγκαταστάσεις και τράβηξαν πλάνα αποχώρησαν.

Σε επικοινωνία του SigmaLive με την ΑΗΚ, μας επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τον Ηλεκτροπαραγωγικό Σταθμό στην Μονή και οι δυο μπήκαν από μεριά όπου είναι όλα τα απενεργοποιημένα μηχανήματα από το 2013. «Είναι όλα έτοιμα για αποψίλωση. Δεν μπήκαν από ελεγχόμενο μέρος όπου είναι προστατευμένο».

Τον ίδιο χώρο επισκέφτηκαν και την επόμενη μέρα όπου εκεί, όπως δηλώνουν έγιναν και αντιληπτοί από τους ψαράδες της περιοχές. Αφού περιηγήθηκαν για αρκετή ώρα μέσα στις εγκαταστάσεις φαίνεται πως τους περίμενε μια «έκπληξη». Όπως οι ίδιοι δηλώνουν ακούστηκε κάτι σαν σειρήνα αστυνομίας και μια  γυναικεία φωνή που τους ανάγκασε να τραπούν γρήγορα σε φυγή.

Οι ίδιοι youtubers  μπήκαν τις επόμενε μέρες στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων και κατέγραψαν πλάνα από την πόλη φάντασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα