«Κάποιοι απολαμβάνουν σφυρίγματα και άλλοι υποφέρουν»

Λυπημένοι και απογοητευμένοι είναι στην ΑΕΛ από την ισοπαλία, αλλά κυρίως από τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Αβραάμ στο 92ο λεπτό. «Κάποιοι απολαμβάνουν σφυρίγματα και άλλοι υποφέρουν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά

«Είμαστε λυπημένοι και απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε, όμως παίζαμε με έναν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους, σε ένα δυνατό ντέρμπι. Κάναμε καλή εμφάνιση

και, παρεμπιπτόντως, να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ΑΕΚ για την προσπάθεια. Έπρεπε να είχαμε μια ευκαιρία ακόμα σε εκείνη τη φάση του 92λεπτου για να πάρουμε τη νίκη.

Ορισμένες φορές είναι για να απορείς. Ο διαιτητής ήταν μπροστά στη φάση και ακόμα απορούμε πώς δεν έδωσε μια τόσο κραυγαλέα φάση.

Κάνουμε πολύ μεγάλο αγώνα για να είμαστε στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Απαιτούμε όταν δικαιούμαστε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε. Δυστυχώς, χθες ήταν μια άτυχη στιγμή του διαιτητή και μας αφήνει παραπονούμενους και λυπημένους.

Δεν ξέρω αν πρέπει να καταγγείλουμε τη διαιτησία και αν αλλάζει κάτι επί της ουσίας. Κάποιοι απολαμβάνουν σφυρίγματα και άλλοι υποφέρουν.

Μας βοηθά πολύ η συγκεκριμένη φάση. Ένα παράπονο στο μέτρο του δυνατού, είμαστε σε θέση να το κάνουμε».

Για τη συνέχεια

«Θα προχωρήσουμε. Είπαμε από την αρχή ότι θα δώσουμε μάχες μέχρι το τέλος της χρονιάς και αυτό θα πράξουμε. Οι ποδοσφαιριστές πήγαν από χθες διακοπές και θα επιστρέψουν 27 του Δεκέμβρη.

Για το μεταγραφικό

Η μια από τις τρεις κινήσεις είναι ο Σάντσεζ. Ο Ρεζέντε έφυγε σήμερα. Προσπάθησε το παιδί, αλλά δεν τα κατάφερε. Καλή συνέχεια.

Για τις αποφάσεις του Α.Δ.

«Μεγάλη πληγή. Υψηλό και το οικονομικό. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια για να έχουμε τακτοποιημένα και τα οικονομικά. Θα είναι πληγή επίσης και τα κεκλεισμένων».

Keywords
Τυχαία Θέματα