Καπιτάνο και στις... φανέλες ο Τότι

Ο Φραντσέσκο Τότι έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν στη Ρόμα αλλά οι οπαδοί της δείχνουν την λατρεία τους προς το πρόσωπό του με κάθε τρόπο. Απόδειξη ο αριθμός των πωλήσεων στις φανέλες του καπιτάνο.

Το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στη Λάτσιο ήταν συλλεκτικό για τον Φραντσέσκο Τότι καθώς είδε την αγαπημένη του Ρόμα να θριαμβεύει με 4-1 επί της συμπολίτισσας και να κάνει σημαντικό βήμα για την εξοδο στο Champions League τη νέα

σεζόν, με τον ίδιο ωστόσο να μένει στον πάγκο μαζί με τον υπαρχηγό των "τζαλορόσι" Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Φέτος ο "καπιτάνο" έχει πράγματι πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής τόσο με τον Ρούντι Γκαρσία όσο και με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο, με την επιβράβευση πάντως για αυτόν να είναι πως ακόμα και όταν δεν παίζει, ο κόσμος της ομάδας δείχνει την απεριόριστη λατρεία που έχει προςτο πρόσωπό του.

Τελευταία απόδειξη οι πωλήσεις των φανελών από πλευράς της επίσημης Ρόμα, με τους "τζαλορόσι" να ανακοινώνουν μέσω της ιστοσελίδας τους τις 10 φανέλες που πουλήθηκαν περισσότερο μέσα στο μήνα Μάρτιο και τον Φραντσέσκο Τότι να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Στη δεύτερη θέση πίσω από τον καπιτάνο βρίσκεται ο σούπερ φορμαρισμένος Στεφάλ Ελ Σααρουί, με το δίδυμο αυτό να έχει την ίδια ακριβώς θέση και το μήνα Φεβρουάριο, με την διαφορά να έγγειται στην τρίτη θέση της λίστας των πωλήσεων, με τον Σαλάχ να διαδέχεται τον Ντε Ρόσι που βρισκόταν εκεί τον περασμένο μήνα.

Από εκεί και πέρα, το Top-10 των πωλήσεων συμπληρώνεται με τις φανέλες των Φλορέντσι (4ος), Ντε Ρόσι (5ος), Ναϊνγκολάν (6ος), Μανωλάς (7ος), Περότι (8ος), Πιάνιτς (9ος) και Τζουκάνοβιτς (10ος).

Le 10 maglie più vendute a marzo. Scopri chi è salito dal 6° al 3° posto: https://t.co/G6YGCCcSea #ASRoma pic.twitter.com/JLWlGCBIJM

— AS Roma (@OfficialASRoma) April 4, 2016

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα