Καντήλι και καπνιστήρι έβαλαν μπουρλότο σε λυόμενο και αμάξι

Φωτιά από καπνιστήρι και άλλα εκκλησιαστικά σκεύη προκλήθηκε χθες στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα στην Πυροσβεστική έφθασε στις 12.54 και ανέφερε πυρκαγιά σε μικρό λυόμενο υποστατικό που χρησιμοποιούσε επιχείρηση ταξί ως γραφείο στη συμβολή των οδών Ούμ Χαράμ και Γουίλιαμ Σαίξπηρ στην Λάρνακα και το οποίο εφαπτόταν ξενοδοχείου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ‘’Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου’’ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.13. Το υποστατικό καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και κατέστρεψε όχημα μάρκας Mercedes το οποίο σταθμευμένο σε ανοικτό στεγασμένο χώρο στάθμευσης.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε το ξενοδοχείο το οποίο βρισκόταν πλησίον του υποστατικού και το εμπλεκομένου στην πυρκαγιά οχήματος. Από την θερμότητα καταστράφηκαν συσκευές κλιματισμού και θρυμματίστηκαν υαλοπίνακες. Καπνός εισήλθε στο εσωτερικό του ξενοδοχείου. Έγινε εκκένωση των ατόμων που διέμεναν και εργάζονταν στο ξενοδοχείο και οδηγήθηκαν σε ανοικτό χώρο.

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε με τη χρήση αυλών τυλιχτήρα νερού από το νερό των πυροσβεστικών οχημάτων και 4 αναπνευστικών συσκευών. Έγινε διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς σε συνεργασία με την Αστυνομία αμέσως μετά την πλήρη κατάσβεση και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από εκκλησιαστικά σκεύη (καντήλι παραφινέλαιου-καπνιστίρι) τα οποία βρίσκονταν στο υποστατικό το οποίο χρησιμοποιείτο ως γραφείο ταξί.

Keywords
Τυχαία Θέματα