Κανένα ίχνος από την 36χρονη Ρουμάνα και το παιδί της

Η εξαφάνιση - μυστήριο της 36χρονης Ρουμάνας, Livia Florentina Bunea και της κόρης της Εlena Natalia Bunea συνεχίζει να προκαλεί προβληματισμό και ανησυχία στην κοινή γνώμη, με την Αστυνομία να ζητά τη βοήθεια των πολιτών.

Συνεχίζουν να ελλείπουν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 από την οικία όπου διαμένουν στον Άγιο Παύλο στη Λευκωσία, η Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και η κόρη της Εlena Natalia Bunea, 8 χρόνων.

Η μητέρα περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,65μ. περίπου,

μελαχρινή με μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ η 8χρονη κόρη της περιγράφεται ως ύψους 1,10μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά μέχρι τη μέση και καστανά μάτια.

Σημειώνεται ότι, μετά την προβολή του θέματος από το Μεσημέρι και Κάτι χθες, νέα στοιχεία έφτασαν στα χέρια της εκπομπής από το φιλικό περιβάλλον της ελλείπουσας, το οποίο είναι πολύ θορυβημένο.

Το Μεσημέρι και Κάτι εξασφάλισε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση και πριν αυτή δημοσιοποιηθεί, το κοριτσάκι θεάθηκε με άγνωστη γυναίκα να μπαίνει και να βγαίνει βιαστικά σε φαρμακείο της γειτονιάς του.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει να κάνει έκκληση προς οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στα τηλέφωνα 22-802222 και 22-802231, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Keywords
Τυχαία Θέματα