Κάνει ότι μπορεί για να φύγει από την Λίβερπουλ ο Κουτίνιο

Ένας εκ των κορυφαίων... μεταγραφικών στόχων της Μπαρτσελόνα, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ, Φιλίπε Κουτίνιο, κατέστησε σαφές στους «reds» ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί με την ομάδα στο Champions League. Την ώρα που οι προτάσεις των «μπλαουγκράνα» πέφτουν βροχή και συνακόλουθα τα «άκυρα» από πλευράς Λίβερπουλ. Το «BeIN Sports» μεταφέρει ότι ο ταλαντούχος άσος δεν θέλει να αγωνιστεί με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στην κορυφαία διασυλλογική

διοργάνωση!

Ο Βραζιάνος φαίνεται πως εξακολουθεί να πιστεύει πως μπορεί εν τέλει να... «κερδίσει» τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Και φυσικά αν το ρεπορτάζ επαληθεφθεί τότε αναμένεται να αλλάξει ριζικά η στάση της ομάδας απέναντι στην προοπτική πώλησης του παίκτη. Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει επενδύσει πολλά πάνω του για αυτή τη σεζόν αλλά αρνούμενος εκείνος να αγωνιστεί για το Champions League πιθανό και ο Γερμανός τεχνικός να αλλάξει γνώμη.

Την ίδια ώρα, το «Sky Sports» μεταδίδει ότι ο Κουτίνιο ελπίζει πως το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα δεν θα χαθεί... στον κρότο της απόκτησης του Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα