Καμμένος: Η Ελλάδα διαθέτει "plan B"

H Ελλάδα διαθέτει «plan B» σε περίπτωση που επιμείνει η Γερμανία στην σκληρή της στάση και δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους εταίρους για το χρέος και αυτό είναι να αναζητήσει βοήθεια αλλού, στις ΗΠΑ, την Ρωσία ή την Κίνα, δηλώνει ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Συζητάμε

με τους Ρώσους, οι οποίοι σκέφτονται να άρουν το εμπάργκο στα ελληνικά προϊόντα και να ξαναρχίσουν τις εισαγωγές, δήλωσε ο κ. Καμμένος.

«Αυτό που θέλουμε είναι μια συμφωνία. Αν δεν υπάρξει συμφωνία- ευελπιστώ ότι θα υπάρξει-και αν δούμε ότι η Γερμανία εμμένει στην άκαμπτη στάση της και θέλει να διαλύσει την Ευρώπη, τότε έχουμε Plan B και αυτό είναι να λάβουμε χρηματοδότηση από άλλη πηγή. Μπορεί να είναι οι ΗΠΑ στην καλύτερη περίπτωση, θα μπορούσε να είναι η Ρωσία, θα μπορούσε να είναι η Κίνα ή άλλες χώρες» δήλωσε ο Π. Καμμένος.Έχουμε, είπε, άλλο πλάνο για να βρούμε λεφτά. Το σχέδιο Β είναι να υπάρξει χρηματοδότηση από άλλη πλευρά, που μπορεί να είναι οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα ή άλλες χώρες.

Στο μεταξύ τα μεσάνυχτα στη Βουλή των Ελλήνων θα ολοκληρωθεί η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και αμέσως μετά θα ακολουθήσει ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα