AΠΟΕΛ: Ο Πρόδρομος έστειλε το μήνυμα

Ο Πρόδρομος Πετρίδης στην ψεσινή συνέντευξη του στο κρατικό κανάλι έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές αλλα και στον κόσμο της ομάδας , ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Αυτή η τοποθέτηση του δεν ήταν καθόλου τυχαία αν και ο ΑΠΟΕΛ βλέπει την πλάτη του Απολλωνα με τρεις βαθμούς πιο πίσω. Ήταν ένα μήνυμα συσπείρωσης για να δοθεί η μάχη μέχρι τελικής πτώσεως, για να φτάσει ο ΑΠΟΕΛ

στην κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Η ψυχολογία πάντα παίζει σημαντικό ρόλο και αυτή η τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη των ''γαλαζοκιτρίνων'' στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές ότι είναι οι καλύτεροι και θα πρέπει να το αποδείξουν με τον καλύτερο τρόπο, εντός αγωνιστικού χώρου.

Αυτή η αισιοδοξία του φυσικά πηγάζει και για το γεγονός ότι ποντάρει πάρα πολλά στον νεοφερμένο Γερμανό τεχνικό τον κ Φίνκ του οποίου έδωσε τα εύσημα,( αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα) για τον τρόπο δουλειάς του και για τις ώρες που σπαταλά στον Αρχάγγελο με στόχο ο ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστεί πολύ διαφορετικός στην κρίσιμη συνέχεια του μαραθωνίου, που εκεί όλα θα κριθούν αν ο ΑΠΟΕΛ θα είναι συνεπής στο ραντεβού για τρίτη συνεχή χρονιά.

Απο τις τοποθετήσεις του κ Πετρίδη είναι ξεκάθαρο ότι άλλαξε άρδην το κλίμα μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες (Σαλαμινα, Εθνικό) και πλέον ο στόχος είναι να τριτώσει το καλό απέναντι στην Δόξα , απο την οποία έπαθε τη ζημιά στον Ά γύρο και να πάει στο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα με την ψυχολογία στο ζενίθ , με στόχο να πιάσει ξανά την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αλλωστε απο αυτό το ντέρμπι θα κριθουν πάρα πολλά για τον ΑΠΟΕΛ.

Όμως πριν απο αυτό τον αγώνα , ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να περάσει ανώδυνα το εμπποδιο της πάντα επικίνδυνης Δόξας. Οι παίκτες καλούνται να επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις του κ Πετρίδη. Δεν υπάρχει άλλωστε άλλη επιλογή....

Keywords
Τυχαία Θέματα