ΚΑΛΥΤΕΡΗ επίθεση η Ανόρθωση - Η περσινή κανονική περίοδος και η φετινή πορεία

Η Ανόρθωση είναι από τις ομάδες που έχουν παιχνίδι λιγότερο, εντούτοις διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. 

Η Μεγάλη Κυρία μέχρι στιγμής έχει πετύχει 19 τέρματα σε 8 αγώνες. Έχει σκοράρει ένα γκολ περισσότερο από την ΑΕΚ, η οποία είναι στην δεύτερη θέση με 18 τέρματα, σε 9 αγώνες. Η Ανόρθωση σκοράρει κατά μέσο όρο 2,3 τέρματα ανά αγώνα, ένα θετικό στατιστικό για μια νέα ομάδα με πολλούς νέους

παίκτες.

Για να πετύχει αυτό το πολύ καλό στατιστικό με τα υπέρ της τέρματα, έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό ο ηγέτης της Ανόρθωσης, Ρούμπεν Ράγιο. Ο Ισπανός μέσος κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα στην φετινή σεζόν και μέχρι στιγμής έχει πετύχει τα 8 από τα 19 τέρματα της ομάδας του, ενώ είναι ο άνθρωπος που μοίρασε και αρκετά γκολ στους συμπαίκτες του. 

Ο φορ της ομάδας, Μίχαλ Ντούρις, που στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ανεβασμένος, έχει πετύχει 3 τέρματα. Στα 2 είναι οι Γιώργος Γκαλίτσιος, Γκόρντον Σίλντενφελντ και Νίκα Κατσιαράβα. Από ένα γκολ έχουν πετύχει οι Μουρτάζ Νταουσβίλι και Νίκος Κάλτσας.

Να σημειωθεί πως στα ντέρμπι με ΑΕΛ και Ομόνοια η Ανόρθωση εξήλθε ισόπαλη 0-0 αν και είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και σε αυτά τα παιχνίδια τέρμα. 

Όπως και να έχει, σε 8 παιχνίδια η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει την καλύτερη επίθεση με 19 τέρματα. Αν αναλογιστεί κανείς πως στην περισσή κανονική περίοδο (πριν τα play-off - Δηλαδή σε 22 αγώνες) η Ανόρθωση σκόραρε μόνο 27 φορές, αυτό δείχνει την μεγάλη βελτίωση που υπάρχει. 

Keywords
Τυχαία Θέματα