Καλπάζει αήττητο το Frederick

ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΟΥΤΣΑΛ

ΜΑΤΣΑΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK   1-7   (0-4)

Κυριολεκτικά καλπάζει το Πανεπιστήμιο Frederick αφού με την φόρα που πήρε τίποτα δεν φαίνεται ικανό να το σταματήσει από αυτή την ξέφρενη πορεία προς τον τίτλο του Πανεπιστημιακού

Πρωταθλήματος Φούτσαλ Αντρών.

Με παίκτες που ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο με ιδιαίτερα καλή τεχνική κατάρτιση με πάθος αλλά και δύναμη κατακτούν την μία νίκη μετά την άλλη σε ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό και δυναμικό.

«Θύμα» των αγωνιστικών ορέξεων του Πανεπιστημίου Frederick ήταν αυτή την φορά το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο αφού μπαίνοντας πολύ δυνατά από την αρχή κατάφερε να προηγηθεί με 4-0 στο πρώτο μέρος. 

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν στο 28 λεπτό σε 1-4 χωρίς όμως να καταφέρουν να μειώσουν την ένταση των επιθέσεων των αντιπάλων τους οι οποίοι συνέχισαν σε πολύ ψηλούς ρυθμούς καταφέρνοντας να πετύχουν ακόμη τρία τέρματα γράφοντας και ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 7-1 παραμένοντας πρώτοι και αήττητοι στην βαθμολογία  του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος .

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ    5-5   (3-2)

Συναρπαστικό παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια τα οποία έτσι και αλλιώς έχουν μια διαχρονική αγωνιστική ιστορία στα μεταξύ τους παιγνίδια όπου και αν τύχη να συναντηθούν και σε όποιο άθλημα και είναι αυτό ,γεγονός που χαρίζει στα μεταξύ τους παιγνίδια αγωνιστική ένταση , πάθος για την νίκη και ενδιαφέρον για την τελική κατάληξη του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κατάφεραν να προηγηθούν σχετικά γρήγορα με 2-0 τέρματα τα οποία σημειώθηκαν στο 5 και 8 λεπτό. Στην συνέχεια η αντίδραση των αντιπάλων έφερε το παιγνίδι στο γκολ αφού μείωσαν στο 14 λεπτό σε 2-1. Το παιγνίδι άρχισε να μπαίνει σε ρυθμούς ρουλέτας αφού το 3-1 στο 20 λεπτό από πλευράς Πανεπιστημίου Λευκωσίας δεν άντεξε για πολύ και έγινε 3-2 με γκολ λίγο πριν από το τέλος του Α μέρους.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο συναρπαστική . Στο 30 λεπτό το σκορ ήταν 4-2 αλλά  οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου μείωσαν και πάλι σε 4-3 στο 35, ενώ δεν τα έβαλαν κάτω ούτε όταν στο 36 λεπτό δέχτηκαν και πάλι  γκολ χάνοντας με 5-3  δεκαπέντε μόλις λεπτά πριν από το τέλος του παιγνιδιού.

Και εκεί πού όλοι περιμέναμε το παιγνίδι να κυλήσει σε αυτό το μοτίβο δύο απανωτά γκολ στο 40 και στο 45 των παικτών του Πανεπιστημίου Κύπρου έφερε το παιγνίδι τούμπα και στην ισοπαλία 5-5 ,σφραγίζοντας τον χαρακτήρα ντέρμπι που είχε το παιγνίδι πριν από την έναρξη του αλλά και κατά την διάρκεια του. 

Η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται περισσότερο από συναρπαστική αφού σε κάθε παιγνίδι των ομάδων μας ,το αποτέλεσμα παραμένει ανοικτό και απρόβλεπτο ανεξάρτητα από τις διαφορετικές δυναμικές των ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα