Καλοθέου: "Η Ομόνοια έστειλε δυνατό μήνυμα"

Ο ενθουσιασμός στις τάξεις της Ομόνοιας για τη φετινή πρωταγωνιστική πορεία είναι μεγάλος, όμως, πέραν των απλών φιλάθλων που ζητάνε το αυτονόητο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι υπόλοιποι κρατάνε χαμηλούς τόνους. Οι διοικούντες, το τεχνικό επιτελείο, ακόμη και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι εστί Ομόνοια, αλλά και την πραγματικότητα του ποδοσφαίρου.   

Ο Κώστας Καλοθέου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και αφού χαρακτήρισε σπουδαίο το διπλό επί της ΑΕΛ, πρόσθεσε: «Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί

για το πρωτάθλημα, έχει δυνατότητες και αυτοπεποίθηση. Έστειλε και δυνατό μήνυμα στους ανταγωνιστές της»

Στη συνέχεια ο κ. Καλοθέου αναφέρθηκε στην εκπληκτική αμυντική γραμμή και επίδοση της Ομόνοιας, για την εμπειρία, την ικανότητα, τη στοχοπροσήλωση και τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών, αλλά και την απαίτηση του κόσμου για επιστροφή στους τίτλους.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των πρασίνων, υπενθύμισε την κριτική που δέχθηκε ο κ. Μπεργκ για εμμονές στα πρόσωπα και στις αλλαγές και ακολούθως μίλησε για τα περιθώρια λάθους που έχει η Ομόνοια και η Ανόρθωση, σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Καταλήγοντας, ο κ. Καλοθέου έπλεξε το εγκώμιο των ακαδημιών της Ομόνοιας, όπου γίνεται σοβαρή δουλειά με αποτέλεσμα να αναδειχθούν 4-5 ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Καλοθέου στο Sportime
 

Keywords
Τυχαία Θέματα