Καλωσόρισες Άνοιξη!

Ο χειμώνας μας αποχαιρετά σιγά σιγά και η ανοιξιάτικη διάθεση προδιαθέτει περιπετειώδη ταξίδια για το 2018. Εξερευνήστε νέους προορισμούς ή αποδράστε σε αγαπημένα σας μέρη.

Ανεξαρτήτως καιρού , προορισμού η ώρας ξεκινήστε τις διακοπές σας και απολαύστε μαζί μας συναρπαστικά ταξίδια. Ανακαλύψτε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μας δίκτυο με τη νέα μας προσφορά: 15% έκπτωση σε όλες

τις πτήσεις μας.

Πετάξτε μαζί μας από σήμερα έως και τις 27 Οκτωβρίου, γιατί η περιπέτεια είναι εκεί έξω!

Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα στο www.blueairweb.com, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 22 755 300, μέσω email στο [email protected] ή τους συνεργαζόμενους μας πράκτορες.


Ταξιδέψτε περισσότερο, απολαύστε περισσότερα με την Blue Air!

Περίοδος έκπτωσης: 22 - 25 Φεβρουαρίου 2018
Περίοδος ταξιδιού: 22 Φεβρουαρίου - 27 Οκτωβρίου 2018


Κατά τη διάρκεια αυτής της προσφοράς, οι κρατήσεις που πραγματοποιούνται στο ναύλο της κατηγορίας Light και πληρώνονται μέσω τραπεζικής μεταφοράς δεν θα υπόκεινται στην έκπτωση.

Για την Blue Air:

Η Blue Air λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια προσφέροντας πτήσεις σε πάνω από 100 απευθείας δρομολόγια. Στην Κύπρο βρίσκεται από το 2008, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 η αεροπορική εταιρεία δημιούργησε τη βάση της στην Λάρνακα. Η Smart Flying αερογραμμή προσφέρει ευέλικτες πτήσεις, άριστη εμπειρία εν πτήση, προσιτές και βολικές τιμές για όλους, προσφέροντας μια απρόσκοπτη και άνετη διαδρομή στους Κύπριους επιβάτες της, οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει τα υψηλά πρότυπα της Blue Air όσον αφορά την ασφάλεια, ακρίβεια και συνεχή βελτίωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα