Κακουργιοδικείο:Οι μαρτυρίες που θα ρίξουν φως σε καταστροφή

Επιστημονικές εξετάσεις και μαρτυρίες θα ρίξουν φως στα αίτια της καταστροφής του κτιρίου του Κακουργιοδικείου στον χώρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Σήμερα, ένα 24ωρο μετά την καταστροφή, οι προγραμματισμένες υποθέσεις διεξάγονται κανονικά, μετά από σχετικές διευθετήσεις.

Αστυνομία, Πυροσβεστική και Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τα αίτια της καταστροφής. Όλα τα ενδεχόμενα, περιλαμβανομένου και αυτού της εγκληματικής ενέργειας, παραμένουν ανοικτά και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Αποκλείεται

η εγκληματική ενέργεια στο Δικαστήριο

Ασφαλείς πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι ο λόγος που δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία που προκάλεσε την καταστροφική πυρκαγιά, είναι η μεγάλη καταστροφή που αυτή προκάλεσε. Για σκοπούς εντοπισμού στοιχείων που πιθανόν να ρίξουν φως, έχουν ζητηθεί σχετικά σχέδια του χώρου. Ενισχυτικά, θα ληφθούν επίσης μαρτυρίες από εργαζόμενους στον χώρο, καθώς επίσης και συλλογή περαιτέρω τεκμηρίων.

Από σήμερα, εξάλλου, θα αρχίσει και ο απολογισμός των ζημιών που προκάλεσε η πυρκαγιά, καθώς επίσης και η διερεύνηση των τεκμηρίων τα οποία καταστράφηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα