Horwath DSP:Παγκόσμια Διάκριση στις Πρόσφατες Εξετάσεις ACCA

Ο Κωνσταντίνος Πούπας, Senior Accountant της εταιρίας Horwath DSP, πέτυχε παγκύπρια την 1η θέση και παγκόσμια την 3η θέση στην εξέταση του μαθήματος “P6 - Advanced Taxation ” του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) τον Δεκέμβριο του 2017, με τον εξαιρετικό βαθμό 87%.

Ο Κωνσταντίνος συναγωνίστηκε μεταξύ 6,812 φοιτητών από 170 χώρες παγκοσμίως σε μια από τις πιο απαιτητικές εξετάσεις του ACCA.

Η Διεύθυνση της Horwath DSP επιθυμεί να συγχαρεί δημοσίως τον Κωνσταντίνο Πούπα για τη σημαντική διάκριση η οποία πραγματοποιήθηκε

µε σκληρή δουλειά και αφοσίωση, σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης. Ο Χρύσης Πηγασίου, Director του Ανθρώπινου Δυναμικού, δήλωσε “Επενδύουμε στην επιτυχία του ανθρώπινου δυναμικού μας βασιζόμενοι πάντα στην αρχή της Εταιρείας μας να υποστηρίζει και να κινητοποιεί τους υπαλλήλους της στο να προοδεύουν καθημερινά. Με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την εκπαίδευση και το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, οδεύουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο".

Ο Κωνσταντίνος λέει: "Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, καθώς η Horwath DSP στηρίζει τις σπουδές μου. Εκτός από την πλήρη χορηγία προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης που περιλαμβάνει δίδακτρα και εξετάσεις, το κόστος πακέτου μελέτης και συνδρομές, η εταιρεία μου προσφέρει πληρωμένη άδεια πριν τις εξετάσεις, κάτι που ήταν σημαντικός παράγοντας στο να πέτυχω αυτό τον βαθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα