Καιρός: «Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες»(ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρόγνωση καιρού έκανε ο Διευθυντής του τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι στο ΣΙΓΜΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη στη Λευκωσία και στην Λάρνακα υπάρχει σοβαρή δυσφορία ενώ στις άλλες περιοχές ο δείκτης δείχνει απλή δυσφορία. Η κατάσταση στο εσωτερικό είναι βεβαρημένη λόγω της αύξησης της υγρασίας.

Συμπλήρωσε « Η υγρασία είναι σημαντικός παράγοντας με βάση των οποίων ο δείκτης δυσφορίας μπορεί να μεταβληθεί

θετικά ή αρνητικά. Η κατάσταση ήταν διαφορετική με ψηλότερες θερμοκρασίες και λιγότερα ποσοστά υγρασίας. Αυτή η κατάσταση θα παραμείνει και για τις επόμενες μέρες. Η νύχτα απόψε θα είναι καλή με το πεδίο των ανέμων να είναι μέτριο 3-4 μποφόρ. Το πεδίο των ανέμων θα δίνει την αίσθηση δροσιάς στο εσωτερικό.»

Πρόγνωση για αύριο

Αύριο η μέρα θα είναι παρόμοια με την σημερινή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τις θερμοκρασίες να είναι στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό ,30-33 στα παράλια και 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το πεδίο των ανέμων στα παράλια θα είναι μέχρι ισχυρό  στα 5 μποφόρ.

Το τριήμερο

Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή , ένα σύστημα χαμηλής πίεσης  το οποίο ήδη μας επηρεάζει θα έχει καθοριστικό ρόλο στην πτώση των θερμοκρασιών σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες .Το σύστημα είναι πιθανόν να δώσει μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες στα ορεινά και στο εσωτερικό σε μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ η θερμοκρασία θα είναι κοντά στα κανονικά για την εποχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Πέφτει, ΒΙΝΤΕΟ,kairos, peftei, vinteo