Καιρός: Έρχονται καταιγίδες - Πτώση θερμοκρασίας

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη.

Απόψε αρχικά αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα αλλά σταδιακά ο καιρός

θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο κατά το τριήµερο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα