Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόµενα θα είναι έντονα. Το απόγευµα ο καιρός θα σηµειώσει σταδιακά βελτίωση. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, και παροδικά κατά τόπους µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Το απόγευµα θα

καταστούν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αρχικά αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει ταραγµένη στα προσήνεµα ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο τη ∆ευτέρα ενώ την Τρίτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα