Καίνε τον Μιλτή οι εξομολογήσεις ψυχής...

Θέμα έθεσε για το περιεχόμενο συνεντεύξεων που παραχώρησε ο Μιλτιάδης Νεοφύτου στην εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος» ο δικηγόρος του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο οποίος και κατέθεσε τα δημοσιεύματα στο δικαστήριο.

Η υπόθεση είχε οριστεί σήμερα ενώπιον του Δικαστή Νικόλαου Σάντη για οδηγίες και περαιτέρω προγραμματισμό.

Δείτε εδώ σχετικά: Ξαναχτυπά ο Μιλτιάδης - Αυτή τη φορά για Αναστασιάδη κι άλλα

Κατά την έναρξη της διαδικασίας ο κ. Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στις συνεντεύξεις που παραχώρησε ο κ. Νεοφύτου στην εφημερίδα στις 26 και 28 Φεβρουαρίου 2017 και εισηγήθηκε ότι αφού ο ίδιος επέλεξε τη δικαστική οδό σ` αυτή και πρέπει να παραμείνει. Έκανε επίσης λόγο για ενδεχόμενη παραβίαση του άρθρου 44 του περί Δικαστηρίων Νόμου σε σχέση με την καταφρόνηση του Δικαστηρίου. Οι υποθέσεις πρέπει να διεξάγονται και να τελειώνουν μέσα στο Δικαστήριο, είπε.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του κ. Νεοφύτου, Χαρίλαος Βελάρης ανέφερε ότι στον κ. Νεοφύτου ζητήθηκε να παραχωρήσει μια συνέντευξη στην οποία και μιλάει για τη δημόσια του δράση, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν έχει εντοπίσει οποιαδήποτε σημεία όπου αναφέρεται στο Δικαστήριο.

Δείτε εδώ: Ξεσπαθώνει ο Μιλτής:Αν δεν γινόταν το Μαρί,δεν είχαμε κρίση

Σε σχέση με τον περαιτέρω προγραμματισμό της υπόθεσης, αναμένεται να δοθεί δήλωση εμπειρογνώμονα που θα καταθέσει από πλευράς του κ. Χριστόφια και να δοθεί χρόνος στον δικηγόρο του κ. Νεοφύτου για να την μελετήσει.

Η υπόθεση ορίστηκε εκ νέου στις 24 Μαρτίου, στις 0900.

Keywords
Τυχαία Θέματα