«Καίνε» Θωμά νέοι μάρτυρες – Τηλεφωνήματα «άναψαν» τα αίματα

Με καταθέσεις νέων μαρτύρων συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον Κακουργιοδικείου Λεμεσού η πολύκροτη δίκη για το τριπλό φονικό που έγινε πριν από ένα περίπου χρόνο στο κέντρο της Λεμεσού, με θύματα τα αδέλφια Ντορζή και τον Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας στο Κακουργιοδικείο

Με πάνοπλους αστυνομικούς και περικυκλωμένος έφθασε στο Κακουργιοδικείο ο Θωμά σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου όπου συνεχίστηκε η δίκη. Σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου κατέθεσε η αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των θυμάτων και ένας μάρτυρας ο οποίος πήγαινε στο ίδιο γυμναστήριο με τον Θωμά.

Ο Θωμά φορούσε αλεξίσφαιρο

γιλέκο, ενώ όλοι όσοι εισήλθαν στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου πέρασαν από ανιχνευτικό μηχάνημα και επέδειξαν τις ταυτότητές τους.

Τα τηλεφωνήματα λίγες ώρες πριν το φονικό

Για τα τηλεφωνήματα που προηγήθηκαν του φονικού αναφέρθηκε σήμερα η αρραβωνιαστικιά του Παράσχου Ντορζή. Η μάρτυρας ανέφερε ότι δεν γνώριζε τον Θωμά αλλά ένα αίτημα φιλίας που της έκανε στο facebook έγινε στην ουσία η αιτία για να ξεσπάσει λεκτικός πόλεμος ανάμεσα στον αρραβωνιαστικό της, τον αδελφό του και τον Θωμά.

Ο λεκτικός πόλεμος φαίνεται να ήταν αυτός που πυροδότησε τα πνεύματα. «Δεν ντρέπεσαι να στέλνεις μηνύματα στην αρραβωνιαστικιά του αδελφού μου;», είπε ο Κωνσταντίνος Ντορζής στον Θωμά όταν έμαθε τι είχε γίνει. Γαϊτανάκι ήταν τότε τα τηλεφωνήματα σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον Κακουργιοδικείου, ανάμεσα σε θύματα και δράστη, για να οδηγηθούν εν τέλει αυτοί στην ταβέρνα του Θωμά και να γίνει το μοιραίο.

Στις 25 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η διαδικασία ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Εμπρησμοί – μηνύματα στην αρραβωνιαστικιά Μιλτιάδους

Εμπρηστικά μηνύματα σε 22χρονη έστειλαν την περασμένη βδομάδα στη Λεμεσό. Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε σε αυτοκίνητο 22χρονης η οποία διατηρούσε δεσμό με το ένα εκ των θυμάτων, τον Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Ως ύποπτος συνελήφθη 23χρονος, αδελφός του δολοφονηθέντος αρραβωνιαστικού της, εναντίον του οποίου προέκυψε σχετική μαρτυρία. Ο ύποπτος τελεί υπό πενθήμερη κράτηση, ενώ αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα