«Καίγεται» ο Ερμής, σκέφτεται το κύπελλο ο ΑΠΟΕΛ

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στην Λάρνακα ανάμεσα στον Ερμή και τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Αραδίππου «καίγεται» για την νίκη προκειμένου να ελπίζει σε παραμονή και η αντίστοιχη της Λευκωσίας θα πάει στο «Αμμόχωστος» έχοντας κυρίως το μυαλό της στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ

Το γεγονός αυτό σαφώς και δεν αφήνει αδιάφορο τον ΑΠΟΕΛ,

που απέναντι στις ομάδες του δεύτερου γκρουπ έχει τον πρώτο λόγο ακόμη και με εκτεταμένο ροτέισιον. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης το δήλωσε αρκετές φορές ότι οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια στο β’ γκρουπ και αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν και σήμερα.

Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει αήττητος στη β’ φάση του πρωταθλήματος με μια ισοπαλία και πέντε νίκες, οι τέσσερις εξ αυτών συνεχόμενες.

Από την άλλη, ο Ερμής μετά τα τρία αρνητικά αποτελέσματα κατρακύλησε στην 12η θέση με 29 βαθμούς, εφτά λιγότερους από τη Δόξα που βρίσκεται πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η τελευταία ήττα από την Πάφο, έφερε και την παραίτηση του Σίνισα Ντοπρασίνοβιτς, με τον Δημήτρη Δασκαλάκη να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει απέναντι στην ομάδα του να κάνει την πολυπόθητη επανεκκίνηση του Ερμή που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά και φυσικά ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχεια.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα