Και η πιο μικρή εισφορά είναι καθοριστική για τη ζωή του Λευτέρη (vid)

Το δικαίωμα στη ζωή διεκδικεί ο 39χρονος Λευτέρης, πατέρας ενός 13χρονου παιδιού, ο οποίος από το 2013 δίνει ένα άνισο αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 39χρονος πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και η μόνη θεραπεία που μπορεί να κρατήσει τον 39χρονο Λευτέρη στη ζωή, προσφέρεται αποκλειστικά σε εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα της Αμερικής.

Στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι μίλησε η αδελφή του, Κούλα Ελευθερίου, η οποία ανέφερε ότι τα έξοδα για την εξειδικευμένη θεραπεία αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Αν και το κράτος έχει δώσει 300.000 ευρώ, δεν αρκούν για

να καλύψουν τα έξοδα για τη θεραπεία του Λευτέρη. Γι αυτό η οικογένεια διεξάγει έρανο, ο οποίος έχει εγκριθεί από το ΥΠΕΣ, για να μπορέσει να συγκεντρώσει τα χρήματα που υπολείπονται.

Λόγω της επιδημίας επήλθε στασιμότητα στον έρανο και η οικογένεια δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Ο Λευτέρης μέχρι να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να μεταβεί στις ΗΠΑ, κάνει θεραπείες στο Ισραήλ, αλλά είναι επικίνδυνες και τοξικές.

Η αδερφή του εξήγησε ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και επανέλαβε την έκκλησή της για βοήθεια, αναφέροντας ότι και η πιο μικρή εισφορά είναι καθοριστική για τη ζωή του Λευτέρη.

Δείτε το βίντεο με τις πληροφορίες για τον έρανο:

Keywords
Τυχαία Θέματα