Καμία πρόταση για Κατσαράβα - Ντούρις, φεύγει ο Εγγλέζου

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Σάββας Πηλακούτας, επιβεβαίωσε ότι ο Αμπαρτζουμιάν συνεχίζει στην Ανόρθωση και ότι ο Νικόλας Εγγλέζου μετά από δύο χρονιές ενημερώθηκε ότι είναι εκτός πλάνων της "Κυρίας". Δεν άλλαξε κάτι για την περίπτωση του Ράγιος, αφού ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή δεν ενημέρωσε την Ανόρθωση για τ' οτιδήποτε.

Οι δηλώσεις του Πηλακούτα στον ΣΠΟΡ FM 

Για το γεγονός πως δεν υπάρχουν ανακοινώσεις: «Κάποιες φορές προτρέχουμε λίγο. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική καθώς υπάρχουν πάντα λεπτομέρειες. Εμείς ως ομάδα βγάζουμε ανακοίνωση μόνο όταν υπάρξουν

οι απαραίτητες υπογραφές. Οποιαδήποτε συμφωνία υπάρχει και πέσουν υπογραφές, το επόμενο βήμα είναι η ανακοίνωση. Μένουν κάποια τυπικά για τους Ελουντού και Κορέια».

Για τον Αμπαρτζουμιάν: «Είναι ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα είναι ποδοσφαιριστής που θα συνεχίσει στην ομάδα μας».

Για τον Νικόλα Εγγλέζου: «Πολύ πιθανών να μην συνεχίσουμε μαζί. Χθες ενημερώθηκε ο ποδοσφαιριστής πως είναι εκτός πλάνων και θα αποχωρήσει απ’ την ομάδα μας μετά από δυο σεζόν. Τα υπόλοιπα θα αναφερθούν στην ανακοίνωση».

Για τους νεαρούς: «Για όλους τους νεαρούς θα υπάρχει απόφαση σύντομα. Όταν υπάρξει απόφαση θα ενημερώσουμε».

Για τον Χατζηβασίλη: «Δεν έγινε κάποια κουβέντα, ούτε απόφαση έχει παρθεί. Όταν θα πάρει απόφαση ο προπονητής θα ενημερωθεί ο ποδοσφαιριστής».

Για τον Ρούμπεν Ράγιος: «Δεν έχει αλλάξει κάτι απ’ την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό που ισχύει είναι πως του έγινε μια πρόταση, η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν έχουμε ενημέρωση για την ώρα απ’ τον μάνατζερ του και ο προγραμματισμός συνεχίζει».

Για Κατσαράβα και Ντούρις: «Γράφονται πολλά τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Οκριασβίλι και ο Κατσαράβα έχουν συμβόλαιο και για να φύγουν θα πρέπει πρώτα μια ομάδα να μας κάνει πρόταση και αν θεωρηθεί ως καλή τότε θα προχωρήσει. Δεν έχουμε καμιά πρόταση αυτή τη στιγμή. Σίγουρα πάντως θα μας εμπλέξουν με πολλά ονόματα και ιδίως Γεωργιανών».

Keywords
Τυχαία Θέματα